ANSAMBEL JUSTAMENT ÜLLATAB FÄNNE VÄRSKE LAULUGA “NOVEMBER”

28. oktoobril oma 37. tegutsemisaastat tähistanud ansambel Justament käis Tartus Clockwork stuudios ja salvestas laulu “November”. See on norra muusiku ja laululooja Odd Nordstoga 2010. aasta laul samanimelise plaadi pealt.

“Oleme seda muusikut juba aastaid jälginud ja fännanud, tema muusikas on midagi karget, midagi põhjamaist, midagi meile nii omast, ürgsust…” ütleb novembri lõpus oma 55. sünnipäeva tähistav Jaan Elgula. “Tekkis ka idee, et võiks salvestada 12 laulu kuude nimetustega, saaks plaadijagu laule kokku ja nimeks võiks tulla näiteks “Aastaring”. Jaanuari nimeline laul on meil juba salvestatud, nüüd jääb vaid leida need puuduvad kümme, või teha nad hoopis ise.”

“”November” peaks tooma natukene helgust siia pimedasse aega, peaks tooma jõuluootust. Maailm pole nii hall kui tundub,” lisab ta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.