ANSAMBEL SADAMASILD PAISKAS MÜÜKI UUE PLAADI, MIDA ESITLETAKSE 9. NOVEMBRIL AIANDUSKESKUSES HORTES

Seitsmeliikmeline ansambel Sadamasild on jõudnud teise albumini “Grifoon ja šansoon”.

Šansoon on teatavasti Prantsuse rahvalik laul, kuid mis või kes on grifoon? Samasilla ninamees Marek Sadam selgitas raadiole Elmar antud intervjuus, et grifoon poseerib temaga albumi esikaanel. Nimelt on tegu koeratõuga – Marekil on kodus brüsseli grifooni tõugu Leenu.

Sadam rääkis Elmarile, et antud plaadi teeb huvitavaks see, et selle lindistamise protsess on kestnud kolm aastat. “Seda on endal ka huvitav kuulata, et kuidas ansambel on liikunud,” pajatas muusik raadiojaamale.

Helikandja esitluskontsert toimub 9. novembril Laagris, aianduskeskuses Hortes. “Ma sain Hortese inimestega tuttavaks sellel suvel kui me Tõnuga andsime neile kontserti ja siis mul tekkis äkki idee, et kuna ma laulan suhteliselt palju taimedest ja loodusest, oleks erakordselt huvitav anda kontsert taimede keskel. Hortes tuli selle ideega suurepäraselt kaasa ja on teinud kõik selleks, et see kontsert oleks teistmoodi, huvitavas kohas,” selgitas Marek Sadam ebatavalist kontserdipaika.

Plaadiesitluse pääsmed on müügil Piletilevis.

Sadamasilla plaadil “Grifoon ja šansoon” kõlavad lood: 

1. Grifoon ja šansoon
2. Süüta laternad (Dirhami 2)
3. Seni kui kirsid
4. Kohvikud ja kodurestoranid
5. Annan vabaks
6. Sina jää
7. Lumena kui langed (Pulmalaul)
8. Siin me oleme
9. Kõik jälle kordub
10. Tuksib süda
11. Armastuse vaid
12. Sõber kamin

Ansamblisse kuuluvad: Marek Sadam, Tõnu Laikre, Tõnis Kivisild, Viljar Kuusk, Martin Trudnikov, Oliver Rõõmus ja Anett Pero.

Kollektiivi debüütalbum “Siis tulen, siis jään…” ilmus aastal 2014.

1 vastus

  1. 26. okt. 2017 @ 12:36

    […] Seitsmeliikmeline ansambel Sadamasild on jõudnud teise albumini “Grifoon ja šansoon”. Šansoon on teatavasti Prantsuse rahvalik laul, kuid mis või kes on grifoon? Samasilla ninamees Marek Sadam selgitas raadiole Elmar antud intervjuus, et grifoon poseerib temaga albumi esikaanel. Nimelt on tegu koeratõuga – Marekil on kodus brüsseli grifooni tõugu Leenu. Sadam rääkis Elmarile, et antud plaadi teeb … Loe edasi ANSAMBEL SADAMASILD PAISKAS MÜÜKI UUE PLAADI, MIDA ESITLETAKSE 9. NOVEMBRIL AIAN… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: