SAWMILL ROOTS ORCHESTRA ESITLEB SINGLIT

Tartu ansambel Sawmill Roots Orchestra esitleb reedel, 20. oktoobril Tartus Pühaste pruulikojas kahe looga singlit “Meow Meow/Sawmill Stomp”. Orkester astub Pühastes üles Šoti alternatiibluusi legendi Dave Arcari erikülalisena – Arcari on Balti-tuuril esitlemas oma värsket albumit “Live at Memorial Hall”.

Sawmill Roots Orchestra alustas tegevust käesoleva aasta algul, mil bluusiduoga Andres Roots & Raul Terep liitusid klarnetimängija Aveli Paide ja trompetimängija Aigor Post, lisades karustele kitarri-trummi kõladele veidi New Orleansi värvi. Esimene kontsert oli veebruaris Tartu Bluusikuu raames sealsamas Pühaste pruulikojas, järgnesid ülesastumised Põlva festivalil Underground Blues ning kirjandusfestivalil Prima Vista, kus saadeti Buster Keatoni tummfilme. Novembris sõidab Sawmill Roots Orcherstra Lätimaale, et esineda Riia Rock Cafe’s toimuval Sundays Blues Festivalil.

Tartu slaidkitarrist Andres Rootsi mullune soolo-LP “Roots Music” tõusis toona R2 Eesti albumitabeli tippu ning pälvis Kuldse Plaadi auhinna, novembris ilmunud CD “Winter” püsis aastavahetusel kaks kuud nii UK kui Prantsusmaa raadiote enimmängitud bluusiplaatide edetabelis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.