LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID VALIMISTE PUHUL VÄLJA UUE LOO NIMEGA “KELLELE MA ÄÄLE ANNASS?”

Valimiste puhul on ilmunud ansambli Lõõtsavägilased sulest uus lugu “Kellele ma ääle annass?”. Loo tekst on kirjutatud kirjaniku August Kitzbergi poolt 1926. aastal ning loo rahvalik viis on pärit samast ajastust.

“Kuna valimised on hetkel kuum teema, siis otsustasime poistega omalt poolt ka sellele hoogu anda, et kõik ikka valima tuleks, sest see on meie kõigi enda tuleviku huvides. Loo avaldamisel on ka üks kindel sõnum, milles kutsume üles noori valima,” sõnas ansambli Lõõtsavägilased solist Andres Eelmaa.

1 vastus

  1. 13. okt. 2017 @ 10:33

    […] Valimiste puhul on ilmunud ansambli Lõõtsavägilased sulest uus lugu “Kellele ma ääle annas”. Loo tekst on kirjutatud kirjaniku August Kitzbergi poolt 1926. aastal ning loo rahvalik viis on pärit samast ajastust. “Kuna valimised on hetkel kuum teema, siis otsustasime poistega omalt poolt ka sellele hoogu anda, et kõik ikka valima tuleks, sest see on meie … Loe edasi LÕÕTSAVÄGILASED ANDSID VALIMISTE PUHUL VÄLJA UUE LOO NIMEGA &ldquo… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: