ANSAMBEL CARTOON LÄKS LAIALI, TEGEVUST ALUSTAB LEMON FIGHT

Foto: Merili Reinpalu

2015. aasta algusest elektroonilist muusikat viljelev koosseis Cartoon teatas 23. augusti õhtul Facebookis, et punt on laiali läinud. Fännidel pole siiski põhjust kurvastada, sest jätkatakse erinevate projektidega.

Cartooni kuulusid Joosep Järvesaar, Hugo-Martin Maasikas ning Ago Teppand. Joosep ja Ago tegid koos Mihkel Sillaotsaga uue kollektiivi nimega Lemon Fight, mis avaldab reedel, 25. augustil debüütsingli “I Got Time For You” (feat. Rogelio Douglas Jr.). Hugo-Martin tegutseb juunikuust koos Futuristikuga projektis WATEVA.

Cartoon on üks edukamaid EDM-i koosseise Eestis, olles nomineeritud ka mainekal auhinnagalal Drum & Bass Arena. Nende lood on YouTube’is jõudnud miljonite kuulajateni. Daniel Leviga koostöös sündinud singlit “On & On” on videokeskkonnas kuulatud üle 87 miljoni korra.

2 kommentaari

  1. 25. aug. 2017 @ 11:02

    […] Cartoon liikmed teatasid kolmapäeval, et kollektiiv läheb laiali, kuid täna võivad fännid rõõmustada juba uue ansambli ja ahjusooja singli […]

  2. 26. sept. 2017 @ 18:11

    […] muusikat viljelev koosseis Cartoon teatas 23. augusti õhtul Facebookis, et punt on laiali läinud, kuid fännide rõõmuks jõudis äsja avalikkuse ette kollektiivi laul nimega “Your […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: