CHAINZ RECORDS AVALDAS SINGLI “UNISTUSTE POOLE”

Ehkki räpparid VT ja Ditto on ühisel Eurotripil, valmivad uued singlid nagu soojad saiad. VT kirjutatud loos löövad kaasa nii AL Suur kui ka MAAKUU.

Lugu, mis salvestatud Ditto kodustuudios, räägib eneseusust, enese ületamisest, tahtejõust ja lõpuni endale kindlaks jäämisest. Loo sõnum on lihtne kuid inspireeriv – see julgustab inimesi rohkem unistama.

MAAKUU: “Ärge kartke unistada. Ainult teie saate olla iseenda limiidiks. Unustage igasugused hirmud ja feikhäbi. Mitte kellegi arvamus ei tohiks saada sinu reaalsuseks. Sina ise oled see, kes oma elu loob. Ole sina! Julge unistada, julge riskida! Võimatut pole olemas. Lahendused on su nina ees.”

Loo mix ja master on valminud Marko Kaldma ehk MAAKUU käe all.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.