KUULA LIISI KOIKSONI UUT SINGLIT!

Liisi Koikson

Liisi Koikson andis välja teise singli albumilt “Coffee For One”. Lisaks uuele muusikale on lauljal uus stiil ja imago.

Aprillis avaldatud albumilt on seni singlina ilmunud Koiksoni senisest käekirjast veidi käredama helikeele ja stiiliga laul “Procrastination Queen”. Värske singel “I Am The Only One” leidis, nagu enamus plaadi lugusid, alguse Londonis.

“Lugu sai hakatud kokku panema Londonis õppides ja tegelikult kooliprojektina. Olin just aimu saanud Logic 9 salvestus programmist ja hakkasin läbi selle loo seda enda jaoks avastama. Põnev oli erinevaid instrumendi kihte tekitada ja kuulata, mis nad kokku annavad. See oli huvitav ja uus maailm, milles ma avastasin laulukirjutamise enda jaoks täiesti uues vormis. Sõnad tulevad ühest isiklikust konfliktist, mis sel hetkel painas ja lahendust otsis,” kommenteeris Liisi Koikson.

Aprillis ilmunud album “Coffee For One” sai väga soojalt Jazzkaarel esitluskontsertidega vastu võetud ja tunnustust meedias. “”Coffee For One” on see hetk, kui oled kusagil kaugel kodust ära, sul ei ole kohustusi ja sa ei pea kuhugi minema. Sa tead, et keegi sind ei oota ja võtad hetke, et istuda iseendaga ja täpselt nii kaua, kui ise tahad. Võib-olla sa ei teegi midagi. Tellid moe pärast kohvi ja lased sellel laual jahtuda. Paned tassi kõrvale ka märkmiku ja pliiatsi, juhuks, kui mõni säilitamist väärt mõte pähe tuleb. Istud ja kasvatad ennast, jääma rahulikuks ja nautima hetke. Täiesti üksi, võõras kohvikus koos teise kümne võõraga,” illustreeris Koikson albumit tervikuna.

Videole “I Am The Only One” on visuaali teinud Hooligan Hamlet, kes on muusikavideosid teinud näiteks Reketile ja Metsakutsule. Videos kannab Liisi Koikson Eesti moekunstniku Roberta Eineri loomingut, kes samuti kasutas Hamleti videomehi oma moelavade visuaalide jaoks.

Kui Liisi Koikson on varasemalt olnud malbe, mitte väga silmatorkava stiiliga, suurepärase häälega jazzmuusik, näitab ta oma uuel kauamängival kindlasti uusi värve nii hääles kui ka stiilis.

Liisi Koikson astub üles sel reedel, 4. augustil kell 18:00 Intsikurmu Muusikafestivalil, kus ollakse täies koosseisus laval. Kitarristina on kaasas plaadi produtsent Raul Ojamaa. Esitusele tuleb kogu albumi materjal ja lisaks mõned mõjutajad, keda sai kirjutamise protsessis palju kuulatud.

1 vastus

  1. 2. aug. 2017 @ 23:32

    […] Liisi Koikson andis välja teise singli albumilt “Coffee For One”. Lisaks uuele muusikale on lauljal uus stiil ja imago. Aprillis avaldatud albumilt on seni singlina ilmunud Koiksoni senisest käekirjast veidi käredama helikeele ja stiiliga laul “Procrastination Queen”. Värske singel “I Am The Only One” leidis, nagu enamus plaadi lugusid, alguse Londonis. “Lugu sai hakatud kokku panema … Loe edasi KUULA LIISI KOIKSONI UUT SINGLIT! → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: