MILLAL KUULEB VÄRSKET KRAAMI LAURALT?

Tähelepanelikud MuusikaPlaneedi lugejad mäletavad ehk, et juuni lõpus kirjutasime sellest, et Laura Põldverel on peagi valmimas uus singel – seda kinnitas meile plaadifirma Moonwalk asjapulk Tambet Mumma. Täna võtsime ühendust Laura endaga, et uurida, kui kaugel asjalood on.

Laura kinnitas, et tema järgmine singel on taaskord Sven Lõhmuse sulest, kuid kuna laul on veel arenemas “nii ja naa”, siis ei oska lauljatar hetkel isegi aimata, kas muusikapala kujuneb tempokaks või on oodata rahulikku lugu. Laura andis siiski lootust, et laul valmib septembris.

Seega, üritame selle kuu lõpus Lauraga uuesti ühendust võtta ja küsida, mida fännidel täpsemalt oodata on. Aga seni – elame lootuses ning ootuses, et midagi värsket on valmimisel! Teame ju kõik, et Sven ja Laura toodavad ainult hitte, nii et on, mida oodata! 🙂

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.