KUULA, KUIDAS KÕLAB EV100 VABAÕHULAVASTUSE “SAJA-AASTANE ÖÖ” KONKURSI VÕITNUD JUDITH PARTSI RAHVAMUUSIKATÖÖTLUS!

Judith Parts avaldas EV100 rahvamuusikatöötluse konkursi “Saja-aastane öö” müstilise võiduloo “Arg kosilane”.

Töötlus on spetsiaalselt selle konkursi jaoks valminud ning tuleb esitlusele 18. augustil 2018. aastal EV100 suurejoonelisel vabaõhuetendusel “Saja-aastane öö” Pärnus Vallikääru aasal. Autor peab oma loomingus kui ka elus kõige olulisemaks ausust ja ehedust.

“Saja-aastane öö” on suurejooneline vabaõhulavastus, mis ühendab endas tantsu, muusikat, teatrit ja visuaalkunsti. See lavastus haarab enda alla kogu Pärnu Vallikääru, seda nii maal, vees kui õhus ning kõik toimub ööpimeduses. See ei ole ainult tantsuetendus, vaid võimas ja fantaasiarikas vaatemäng. Maagilisust ja värve lisab ööle võimas muusika-, valgus- ning videokujundus.

Judith on tuntust kogunud ansambli Nebula Flowers’i juhtfiguuri ning muusika autorina, kes pääsesid 2016. aastal Noortebändi poolfinaali. Samuti on ta heliloojana silma paistnud NUKU teatri publikukutsungi konkursi võitjana ning on muusikat loonud paljudele tantsulavastustele. Hetkel õpib ta Viljandi Kultuuriakadeemias helitehnoloogiat.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.