KOLLEKTIIVI HILISED ÄRKAJAD UUS SINGEL “LINDUDE KEEL”

Võrumaa taustaga ansambel Hilised Ärkajad on andnud välja uue singli “Lindude keel”. Folgi- ja country-sugemetega pala, milles on tugev bassigruuv ja hoogne akustiline kitarr, loob hoogsa ning värske muusikalise terviku. Seda toetab vahetu ja siiras eestikeelne lüürika.

Kaks bändi asutajat – Martin Mileiko (vokaal) ja Kaupo Eliste (bass ja kontrabass) on vanad klassivennad, kes otsustasid oma kooliaegse unistuse – bändi, veerand sajandit hiljem teoks teha. Sellest ka nimi Hilised Ärkajad. Martinit tunneb laiem avalikkus hästi kui Aktuaalse Kaamera ilmateadustajat.

Gruppi kuuluvad veel noor multiinstrumentalist Evar Paltsepp (trumm, kitarrid, klahvpillid) ja Mart Margus (akustiline kitarr).

Mehed ise kirjeldavad oma bändi peamiselt kui muusikalist eneseväljendust ja vabaajaviidet. Valdavalt mängib Hilised Ärkajad omaloodud ja eestikeelset muusikat, millel on tihe side Võrumaa loodusega. Hiliste Ärkajate esimest albumit on oodata käesoleva aasta lõpuks. Singli “Lindude keel” sõnade ja viisi autor on Kaupo Eliste.

1 vastus

  1. 12. juuli 2017 @ 20:09

    […] Võrumaa taustaga ansambel Hilised Ärkajad on andnud välja uue singli “Lindude keel”. Folgi- ja country-sugemetega pala, milles on tugev bassigruuv ja hoogne akustiline kitarr, loob hoogsa ning värske muusikalise terviku. Seda toetab vahetu ja siiras eestikeelne lüürika. Kaks bändi asutajat – Martin Mileiko (vokaal) ja Kaupo Eliste (bass ja kontrabass) on vanad klassivennad, kes otsustasid … Loe edasi KOLLEKTIIVI HILISED ÄRKAJAD UUS SINGEL “LINDUDE KEEL” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: