NOOR LAULJATAR KETHRIN URBAS ANDIS VÄLJA DEBÜÜTSINGLI “ILUSAKS ILM SAAB”

Noorele lauljatarile on esiksingli ilmumine oluline sündmus. Seda enam, et laulmine on olnud tema elu lahutamatu osa ajast, kui ta 3-aastasena laulustuudios laulmisega alustas.

“Olen laulnud kogu elu, osalenud erinevatel lauluvõistlustel ning postitanud mõned videod varasematest ülesastumistest YouTube’i. Ma ei oleks osanud oodata, et mõni neist videotest viib koostööni Eesti muusikaprodutsentidega,” kirjeldas Kethrin debüütsinglini jõudmist.

“Ilusaks ilm saab” on tema sõnul tempokas lihtsa sõnumiga suvelugu, mille kaasahaarav viis nakatab mõnusa suvetundega nii noorema kui vanema kuulaja.

Laulule kirjutas sõnad Feliks Kütt ning muusika tegi Rainer Michelson ansamblist Supernova. Laulu autorite sõnul räägib kergelt Motowni muusikast mõjutatud ja souli-sugemetega laul koos olemise rõõmust, millele lisab väärtust noor särav lauljatar Kethrin Urbas. Salvestamisel otsustati kasutada digitaalsete helide asemel võimalikult palju naturaalseid pille, mille mängisid sisse ansambli Supernova liikmed, taustavokaali andis Signe Hansen.

“Ilusaks ilm saab “:

Esitaja: Kethrin Urbas
Muusika: Rainer Michelson
Tekst: Feliks Kütt
Taustamuusika: Supernova ja Signe Hansen
Fotod: Atko Januson ja Jaanar Nikker
Makeup: Gerda Miller
Stilist: Marion Laev
Youtube klipp: Alar Kriisa
Helistuudio: Slim Music Stuudio
Master: Heliala

1 vastus

  1. 27. juuni 2017 @ 15:11

    […] Noorele lauljatarile on esiksingli ilmumine oluline sündmus. Seda enam, et laulmine on olnud tema elu lahutamatu osa ajast, kui ta 3-aastasena laulustuudios laulmisega alustas. “Olen laulnud kogu elu, osalenud erinevatel lauluvõistlustel ning postitanud mõned videod varasematest ülesastumistest YouTube’i. Ma ei oleks osanud oodata, et mõni neist videotest viib koostööni Eesti muusikaprodutsentidega,” kirjeldas Kethrin debüütsinglini jõudmist. … Loe edasi NOOR LAULJATAR KETHRIN URBAS ANDIS VÄLJA DEBÜÜTSINGLI “ILUSAKS ILM SA… […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: