RAADIO SKY PLUS ESITLEB KOLMAPÄEVAL MERLYN UUSKÜLA NOSTALGILIST LUGU “JÄLLE 18”

Sel kolmapäeval, 28. juunil kell 9 hommikul toimub raadios Sky Plus Merlyn Uusküla värske singli “Jälle 18” esmaesitlus.

Laulu autorid on Kaarel Orumägi ja Merlyn Uusküla.

“”Jälle 18” on olemuselt veidi sarnane loole “Raju reede”, kus on nostalgiline ja tagasivaatav sõnum ning mis viib meenutustega taas aega, kui vanus oli pöörane 18, mil kogu maailm oli valla ja elati vaid selles hetkes. Loomulikult on tegemist hoogsa tantsulooga,” pajatas Merlyn kuu alguses MuusikaPlaneedile varsti ilmuva laulu kohta.

“Viimaste aastatega on väga selgelt tulnud välja, et hetkel on Eestis selline periood, kus inimesed publikus soovivad enim kodumaist tantsumuusikat kuulata (eks sellel ole ka 90ndate perioodi mõjutused, mis möödunud aastatel väga esil on olnud) ja heameelega rõõmustan publikult taas korraliku diskolooga. Soovin, et kõik inimesed, kes seda lugu kuulevad, tunneksid endas ära muretu noorusaja ja naudiksid seda hetke nii, nagu nad oleks oma koolilõpupeol ja jälle 18! Lugu on pühendatud kõikidele tänavustele koolilõpetajatele!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.