LAURI PIHLAP AVALDAB PEAGI UUE SINGLI “MEIE ÖÖ (MEIE LAUL)”

Laulja Lauri Pihlap annab varsti välja singli pealkirjaga “Meie öö (Meie laul)”.

Loo autoriteks on Lauri Pihlap ja Kaido Põldma ning selle produtseerisid Lauri Pihlap & Semy Morgun.

“Pala on äärmiselt suvine, nii teksti kui muusika poolest. Dancehalli rütmidest inspireeritud poplugu a la minu viimane singel “Let’s Start the Show”. Sedakorda aga eestikeelne,” kommenteeris Pihlap MuusikaPlaneedile.

Järgmisel esmaspäeval, 5. juunil kell 19 kuuleb Laurit laulmas Nordea Kontserdimajas, kus toimub kontsertshow George Michaeli parimate hittidega läbi aegade. Lisaks Lauri Pihlapile astuvad seal üles Koit Toome, Ott Lepland, Rolf Roosalu, Eda-Ines Etti, Dagmar Oja, Kaire Vilgats, Nele-Liis Vaiksoo ja Waf laulukoor. Esitusele tulevad maailmakuulsad hitid “Wake Me Up Before You Go-Go”, “Freedom”, “Careless Whisper”, “Everything She Wants”, “Faith” ja paljud teised.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.