KAS LÕPUKS ON SMILERSILT UUT LAULU OODATA?

Smilers Õllesummeril

Juba aasta alguses, täpsemalt 16. jaanuaril, postitas menubänd Smilers sotsiaalmeediasse foto, millel ansambli solist Hendrik Sal-Saller on salvestamas Rapla Kultuurikeskuses asuvas Susi Stuudios. Täna ilmus Facebooki ka teine pilt, mis kinnitab, et pundilt on tõepoolest uut kraami oodata.

Värskel fotol musitseerivad Susi Stuudios Smilersi trummar Raido Kurri ja basskitarrist Urmas Jaarman ning pildi märksõnadeks on lisatud: #smilers, #smilersiplaneet, #recordingstudio, #recordingsession, #newsong, #susistuudio, #drums, #ludwigdrums, #bassguitar, #music, #estonia, #estonianmusic.

Bändi eelmine sinku, “Et sa teaks”, ilmus 9. novembril 2015 ja see kandideeris Eesti Muusikaauhinnad 2017 galal parima laulu tiitlile.

Raadio 2 “Aastahiti” küsitluses saavutas pala 2015. aastal üheksanda ja 2016. a. viieteistkümnenda koha.

1 vastus

  1. 22. mai 2017 @ 22:13

    […] jaanuaris kui aprillis ilmusid sotsiaalmeediasse fotod sellest, kuidas ansambel Smilers stuudios tegutseb, andes fännidele lootust värske loo osas. Nüüd on selge, et menubändi järgmine singel kannab […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: