KARL-ERIK TAUKAR AVALDAB APRILLIS UUE VIDEOSINGLI

Vanilla Ninja ja Karl-Erik Taukar

Eelmise aasta oktoobris käis meediast läbi uudis, et Karl-Erik Taukar filmis koos paljude kohalike staaridega muusikavideot. Möödunud on juba viis kuud ning MuusikaPlaneet otsustas Taukarilt uurida, millal klippi näha saab.

Muusik vastas, et juba õige pea. “Uus singel “Seitse pühapäeva” ilmub koos videoga aprillikuus. Lugu on ka telesaate “Sõidud Taukariga” tunnuslauluks,” kommenteeris Karl-Erik.

Kuuldavasti osalesid Taukari musaklipis Vello Vaher, Grete Klein, Liis Lemsalu, Birgit Sarrap, Ott Lepland, Metsakutsu, Eda-Ines Etti, Kristel Aaslaid, Jaagup Kreem, Maarja-Liis Ilus, Getter Jaani, Cool D, Wild Disease, Kerli Kivilaan ning ansambli Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurmaa, Piret Järvis ja Katrin Siska. Nii et on, mida oodata!

Pala “Seitse pühapäeva” leidub Karl-Erik Taukari 2016. aasta novembris ilmunud albumil “Kaks” (viies träkk).

1 vastus

  1. 31. märts 2017 @ 22:59

    […] Pingerea teisel kohal on nagu ka eelmisel reedel Põhja-Tallinna “Jäägu nii” ning kolmandalt platsilt leiame Karl-Erik Taukari laulu “Lähedal”, mis paremate seas püsinud juba 18 nädalat! Nagu MuusikaPlaneet hiljuti kirjutas, on Taukarilt aprillis uut videosinglit oodata. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: