KAS EESTI LAULUL SÄRANUD ARIADNE PLAANIB MUUSIKATEGEMISEGA JÄTKATA?

AriadneKuigi Eesti Laul 2017 finaalist on möödunud vaid paar nädalat, otsustas MuusikaPlaneet uurida ühelt konkursi finalistilt Ariadnelt, mis saab edasi.

Ariadne debüütsingel “Feel Me Now”, mille autorid on Margus Piik, Tomi Rahula ja Anni Rahula, saavutas Eesti Laulu finaalis 6. koha ning on raadiojaamades siiani kuum kraam. Kas Ariadne plaanib Marguse, Tomi ja Anniga koostööd jätkata või oli tegu ühekordse projektiga? Kas neiu jätkab samalaadse muusikaga kui on pala “Feel Me Now” või soovib proovida erinevaid stiile?

Ariadne vastus: “Hetkel pühendun kõige rohkem keskkooli lõpetamisele, kuid tegelen muusikaga selle kõrvalt edasi. Kindlasti proovin ning katsetan erinevaid stiile ning jään selle juurde mis mulle endale kõige rohkem meeldib.  🙂 Eesti Laulu projekt “Feel Me Now’ga” täpselt sellises koosseisus oli loodud Eesti Laulu jaoks ning praeguste plaanide järgi samas koosseisus uusi projekte ei ole. Uut kraami kuuleb juba õige pea! 🙂 ”

Igaljuhul üks on kindel: juba kolmapäeval, 22. märtsil näeb ja kuuleb Ariadnet Kultuurikatlas, kus ta soojendab Púr Múdd’i debüütplaadi “Undefined” esitluskontserti.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.