X-PANDA AVALDAS SINGLI OMA OKTOOBRIS ILMUNUD ALBUMILT “REFLECTIONS”

X-Panda

Jõulukingitus X-Panda kuulajatele: lugu “Reflections: Inner Battle” saab nüüd kuulata ka YouTube’is. Bänd avaldas uue singli oktoobris ilmunud teiselt stuudioalbumilt “Reflections”.

Bändiliikmed räägivad ise uuest singlist järgmist: “”Reflections: Inner Battle” on albumi nimilugu, mis iseloomustab X-Panda loomingut ehk kõige värvikamalt. Tegemist on esimese osaga kaheosalisest teosest “Reflections”, mis jutustab mehest, kes peab seisma silmitsi iseendaga. Muusika, mis kirjeldab tema mõtteid ja tundeid sellel teekonnal, on vaheldusrikas ning ootamatu. Teose kirjutamisel leidsime inspiratsiooni Hans Zimmeri filmimuusikast, millega me ühel või teisel eluhetkel oleme kokku puutunud. Loos oleme kasutanud orkestrit ja koori, ei puudu kaunid meloodiad ja elav rütmika, millele lisavad vürtsi eepilised kitarrisoolod. “Reflections: Inner Battle” on tõenäoliselt elamus kõikidele muusikasõpradele.”

X-Panda uus stuudioalbum “Reflections” on saadaval 311.ee veebilehel ning plaadipoodides üle Eesti. Albumit saab kuulata ka Spotify’s ja iTunes’is.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.