X-PANDA KAUAOODATUD ALBUM ON ILMUNUD

X-Panda "Reflections"

X-Panda avaldas täna uue stuudioalbumi “Reflections”. Uue plaadi muusika on harvaesinev ja võimas kombinatsioon progressiivsest rock- ja metal- ning klassikalise sümfooniaorkestri ja segakoori helikeelest. Album on salvestatud Eestis ja Soomes ning kaasa teevad Tartu Ülikooli Sümfooniaorkester ja E STuudio Noortekoor.

Võrreldes viis aastat tagasi ilmunud X-Panda debüütalbumiga on bändi looming tunduvalt muutunud. Siiski ei puudu albumilt eepilised meloodiad, energiline rütmika, ega vaiksed ja intiimsed hetked. Uuel plaadil saab kuulda ka eestikeelset isamaalist lugu “Esivanemate pärand”, millele on sõnad kirjutanud Aapo Ilves.

X-Panda uus stuudioalbum “Reflections” on saadaval 311.ee veebilehel ning plaadipoodides üle Eesti. Albumit saab kuulata ka Spotify’s ja iTunes’is. Albumi esitluskontserdid toimuvad 20.-22. oktoobril Tallinnas, Viljandis ja Tartus. Külalisena astub lavalaudadele legendaarne Pantokraator.

Kuula singlit uuelt plaadilt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.