JÜRI POOTSMANN ESITLEB TÄNA UUT ALBUMIT “TÄNA”

Jüri Pootsmann

Täna õhtul esitleb Jüri Pootsmann Privés live-kontserdil uut albumit “Täna”.

Novembris ilmunud täispikk kauamängiv “Täna” on Jüri Pootsmanni terviklik debüütalbum. Plaadi on produtseerinud Sten Sheripov, osaliselt sõnade kaasautoriks Jüri Pootsmann ise. Kaasautoritena kaasa tegevad veel Konstantin Tsõbulevski, Raul Ojamaa, Marten Kuningas, Veiko Tubin ja taustvokalist Renae Rain.

Plaadimuusikat enne ja pärast kontserti mängib DJ Leslie Da Bass ning teise erikülalisena astub lavale tutvustamist mittevajav räpigrupeering 5Miinust koos Sass Hennoga, et kanda koos Jüri ja bändiga ette suvel Universal Music Baltics plaadifirma alt ilmunud remix loost “Nii või naa”.

Üritus algab kell 19.00 klubis Privé.

Kuula Jüri Pootmanni debüütalbumit “Täna” siit.

Jüri intervjuu + esinemine Raadio 2-s (6. detsember):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.