IVO LINNA AHJUSOE SINGEL “SUUR LOTERII” JÕUDIS YOUTUBE’I

Ivo Linna

Armastatud laulja Ivo Linna esitles 16. oktoobril ETV saates “Hommik Anuga” üle seitsme aasta uut singlit pealkirjaga “Suur loterii”. Täna jõudis pala ka YouTube’i.

“”Suur loterii” on minu jaoks väga oluline lugu. See laseb mõne minuti vältel kaugemale ajas tagasi vaadata, heas mõttes nostalgitseda ning ühtlasi võtta kokku siiamaani tehtu,” ütles Ivo Linna. Ta lisas, et omaette väärtust kannab seegi, et lugu sobib nii muusikaliselt kui tekstiliselt suurepäraselt tema olemusega.

Laulu autorid on Rainer Michelson ja Urmas Jaarman. Lugu sündis koostöös ansambliga Supernova.

Juba homme, 28. oktoobril esineb Ivo Linna koos Tõnis Mägiga Tallinnas, Nordea Kontserdimajas ja 29. oktoobril (mil Linna esimesest lavale astumisest möödub täpselt 50 aastat!) Tartus asuvas Vanemuise Kontserdimajas. Loe lähemalt siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.