GO AWAY BIRDIL ILMUS UUS SINGEL NING MUUSIKAVIDEO

Go Away BirdEesti Laul 2016 finaali pääsenud Go Away Bird avalikustas uue singli ning eriti omanäolise muusikavideo!

Uus singel kannab nime “Painkiller” ning loo autor Stanislav Bulganin on laulust kõneledes öelnud: “Tabletid mulle muidu ei meeldi ja need valuvaigistid on tegelikult üldse ohtlik teema. Mäletan, et ükskord sain haiglas pärast operatsiooni kätte sellise aparaadi, mida kasutades võisin ise reguleerida, kui suurt morfiinidoosi vajan. Oeh.”

Samuti on bänd teinud suvel suurt tööd ning selle tulemusena ilmub neil esikplaat nimega “Sleep On It”. Plaati on juba praegu võimalik soetada erinevatest online poodidest ning järgmisel nädalal saab ahjukuumale plaadile käed külge panna hästivarustatud plaadipoodides üle Eesti.

Albumi esitluskontserdid toimuvad Tallinnas 3. novembril Vabal Laval ja Tartus 4. novembril Genialistide klubis. Laval ühineb kolmikuga muusik ja helimees Veljo Tornist kitarril ja albumi salvestusel kaasa teinud Ans. Anduri liige Madis Aesma bassil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.