VIDEO: LA LA LADIES “SULLE”

La La Ladies "Sulle"

Kuu alguses avaldas kollektiiv La La Ladies loo “Sulle”, millele valmis nüüd ka muusikavideo.

“Veetsime tegusa ja emotsionaalse võttepäeva Telliskivi loomelinnakus ja meie uus singel “Sulle” sai tähendusliku ja elulise oneshot video. Suured tänud meie suurepärasele video meeskonnale ja kõikidele näitlejatele!” kirjutab bänd Facebookis.

Laulu autoriteks on Timo Vendt, Tanja Mihhailova, Diana Varik, Inga Tislar ja Kethi Uibomägi ning klipi režissööriks Sven Olters, kelle käe all valminud näiteks Liis Lemsalu video “Breaking the Rules”, Birgiti “Lendame valguskiirusel”, Brigita Murutari “Kui kõnnid meie tänaval”, Okym’i “Puudutus” jt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.