QUUKIVI AVALDAS ESIKSINGLI

Quukivi

Noor artist Quukivi, kes omandas esmast tuntust legendaarse Jaak Joala plaadikogumiku “Unustuse jõel” esitlusel ette kantud paladega “Vildist kübar” ja “Ausus”, avaldas äsja oma esiksingli pealkirjaga “Mida tahan, seda teen”.

Mõtlik rokilik lugu, mille muusika on kirjutanud Peeter Kaljuste ning sõnad sepitsenud Kersti Kuusk, räägib noore inimese eneseleidmisest ja enda maailma kujundamisest, kus eesmärgiks ei ole rikkus, kuulsus ega sära. Singli produtseeris ja miksis muusika autor Peeter Kaljuste, kitarrid mängis sisse Ameerika Ühendriikides elav ja töötav Brad Jürjens, keda Eestis tunti Priit Jürjensi nime all.

1 vastus

  1. Anonüümne ütleb:

    Kes backid laulis?

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: