STEPS TO SYNAPSE AVALDAS UUE FUNKY SINGLI KOOS VIDEOGA

Steps To Synapse

Steps to Synapse on pärit lõõmava päikese ja kuuma rannaliivaga Pärnu linnast. Seni on võidetud Pärnu Noortebändide konkurss Bändomaania, osaletud Noortebänd 2014. aasta konkursil ning eelmisel aastal avaldatud ka esimene EP. Nüüd on aeg uue groovy singli “Celebrate” käes, mis lausa kisub puusa nõksuma.

Tulevase diskohiti salvestas peamiselt muusikuna tuntud Erko Niit ning masterdamise ja miksime eest vastutas tunnustatud produtsent Charlie Chastain. Tänavuse noortebändi Viljandi poolfinaalis osalevat Steps To Synapse’i tasub jälgida ka edaspidi, sest tulemas on palju uut muusikat.

“Carpe diem,” sõnas bändi kitarist/vokalist Ivo Leesar, kes klopsis kokku ka selle imelise silmapai. “Nalja peab saama ning mis oleks parim viis seda maailmaga jagada, kui läbi muusika ja visuaalide,” kommenteeris bändi teine vokalist/multi-instrumentalist Lisann Aljaste.

Video põhineb bändi meeleolukatel hetkedel nii lava pealt kui ka lava tagant. Vaadake videot ning nõksutage oma puusi!

Steps To Synapse “Celebrate”:

  • Autorid – Ivo Leesar, Lisann Aljaste, Karl Birnbaum, Siim Siimer, Johannes Eriste
  • Salvestas – NeatBiit OÜ (Erko Niit)
  • Masterdas/miksis – Charlie Chastain
  • Video – Ivo Leesar

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.