X-PANDA UUS SINGEL “THE GAME”

X-Panda

Ansambel X-Pandal ilmus uus singel “The Game”, mis on esimene verivärske lugu oktoobris ilmuvalt albumilt. Uue singli autoriks on Kaarel Tamra, kes muuhulgas on hoolitsenud loo salvestamise ning kokkumängu eest. Sõnad kirjutas Tamar Nugis, ansambel X-Panda laulja. Singli lõppviimistluse tegi Mika Jussila Soomest. Uus singel on saadaval YouTube’is ning üsna pea Spotify’s ja Deezer’is.

X-Panda uus stuudioalbum “Reflections” ilmub vähem kui kuu pärast – 10. oktoobril. Võrreldes esimese albumiga on bändi looming tunduvalt muutunud. Albumilt ei puudu siiski eepilised meloodiad, energiline rütmika, ega vaiksed ja intiimsed hetked. Uuel plaadil ilmub ka eestikeelne isamaaline lugu, millele on sõnad teinud Aapo Ilves. Albumil teevad kaasa E STuudio Noortekoor ja Tartu Ülikooli Sümfooniaorkester. Albumi “Reflections” esitluskontserdid toimuvad 20.-22. oktoobrini Tallinnas, Viljandis ja Tartus. Piletid tulid müügile täna!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.