ELEPHANTS FROM NEPTUNE OMA UHIUUEST PLAADIST

Elephants From Neptune "Oh No"

Viimaste aastate Eesti üks edukamaid rokkbände Elephants From Neptune on valmis saanud oma kolmanda täispika stuudioalbumi “Oh No”, mis ilmub 28. septembril. Veebipoe 311.ee kaudu saab aga albumit signeeritult ette tellida – ja seda erihinnaga.

“Tõepoolest, uus plaat tuleb ja muusikasõbrad (ja miks mitte ka lihtsalt sõbrad) võivad oodata ühte reaalset, ehedat, ausat Elephantsi plaati. Eelkõige just selles mõttes, et plaat on 100% ise produtseeritud ja täpselt selline nagu me ise tahame,” kommenteeris bänd MuusikaPlaneedile.

“Kindlasti saab tajuda täiesti uut suunda ja saundi meie muusikas ning see on täiesti taotluslik – iga plaat peab olema seiklus. Üllatusena on mõned väärikad külalisesinejad ja fakt, et esimesest loost alates on terve see plaat üks plahvatuste ahel, mis lihtsalt piitsutab armutult, aga samal ajal veits lakub ka. Oleme uue materjaliga väga rahul ja peamegi olema, sest oleme need lood välja valinud ja mõelnud arvestades sellega, et nende mängimine ja kuulamine pakuks meile võimalikult palju mõnu võimalikult pikka aega. Ja sama kehtib ka kuulajate kohta.

Esitluskontsert Tallinnas toimub 29-ndal oktoobril Kultuurikatla suures saalis. Ülejäänud info ja üllatused veel tulevad, ehk siis: hoidke silmad, kõrvad lahti ja relvad laetud!”

Albumi “Oh No” tracklist:

1. Seagulls
2. Heartstopper
3. Oh No
4. Take ‘Em Out
5. Riot Disco
6. Alchemy
7. Moon Bar
8. Huntin’ Cobras
9. Labyrinth
10. Can’t Take No More
11. Roadkiller

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.