JÄRGMISEL NELJAPÄEVAL KÕNNIB VALGUS TAAS KADRIORUS

smilers5

Valgus kõnnib Kadriorus tänavu 15. septembril Kadrioru pargis.

Traditsiooniks kujunenud festivaliga lõpeb Kadrioru pargi suvine hooaeg. Sel maagilisel õhtul on külastajatel võimalik üle terve pargi nautida erinevaid valgusinstallatsioone ja 8000 küünla ning tõrviku valguse sära. Kolmel laval esinevad armastatud kodumaised artistid ning õhtu lõpetab fantastiline ilutulestiku show.

Algusega kell 19:00 esinevad Luigetiigil Karl-Erik Taukar & Liis Lemsalu. Kell 20:00 esineb Lilleaias Mari Jürjens ja kell 21:00 algab kontserdiväljakul Smilersi akustiline kontsert. Ilutulestiku show Pillapalu platsil algab kell 22:15.

Sündmus on kõigile tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.