UUS KOOSLUS KRUNKS MORE ESITLEB ESIMEST SINGLIT “TULE MINU JUURDE”

Krunks More

Värskelt kokku tulnud ansambel Krunks More koosneb noortest muusikutest, keda ühendab soov luua ehedat eestikeelset omaloomingut. Valmis on saanud ka bändi esimene singel ja video, mis kannab pealkirja “Tule minu juurde”.

“Kõik bändi liikmed on meil väga mitmekülgselt võimekad,” kiitis solist ja loo autor Astra Merivee oma bändikaaslasi. Iga ansambli liige valdab tema sõnul mitut instrumenti ning ka loo produtseerimisel ja video tegemisel saadi hakkama oma jõududega.

Uue koosluse nimi on bändi liikmete kinnitusel valitud taotluslikult mitmetähenduslik ja väikese vimkaga. Krunks More võiks inglise keelest tõlkides kõlada kui Krunksi Rohkem ehk lõbutse ja naudi elu rohkem, lisa sellele vürtsi ja krutskeid täpselt nii palju kui õnneks tarvis. Lisaks vihjab bändi nimi ka armastatud raamatukangelasele Kunksmoorile – võimsale, targale ja ääretult heasüdamlikule naisele, kes elab kooskõlas looduse ja iidsete salatarkustega.

Ansambli esimene lugu ja video on inspireeritud Eestimaa erakordselt kaunitest suvehommikutest ja sumedatest öödest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.