KOLLEKTIIV PATUNE POOL TULI VÄLJA ÜLLITISEGA “SEIKLUST IHKAB HING”

Patune Pool

Ansambel Patune Pool laadis täna pärastlõunal YouTube’i üles oma uusima loo “Seiklust ihkab hing”.

“Laul räägib sellest, et mõnikord vajab hing eriti rammusat toidet mälestuste ja elamuste järele. Üksluine, ka liigromantiline suhe võib ühel hetkel rutiini tõugata. Kui aga tagada pidevalt väikeste seikluste doos, on elu palju lõbusam ja meeldejäävam,” kirjutas bändi lauljatar ja loo eestikeelsete sõnade autor Sünne Valtri MuusikaPlaneedile.

Küsimusele, kas laulu on juba ka live’is esitatud, vastas Valtri eitavalt: “Kuna lugu sai lõplikult valmis eile, 23. augustil, siis ei ole jõudnud seda veel esitada. Esimene võimalus seda teha on reedel, 26.08. Tartus, Õlle Tares ja loomulikult laupäeval, 27.08. Eostes, kus on võimas suvelõpu pidu tulemas.”

Lauljatari sõnul otsustati seekord loole videot mitte filmida. Aga küll neid edaspidi jälle tuleb! 🙂

  • Originaal: Оля Полякова “Плавочки”
  • Eestikeelne tekst: Sünne Valtri
  • Produtsent, miks ja master: Simon Hill
  • Video: Simon Hill

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.