GRETE PAIA ESINEB LAUPÄEVAL KRISTIINE KESKUSES

Grete PaiaLaupäeval, 27. augustil toimub Kristiine Keskuses kooliaasta alguse huvitegevuste mess “No vaata”, kus kell 14 astub üles Grete Paia. Lisaks esinevad messil ligi 30 Tallinna huvikooli laste ning noorte liikumis-, muusika- ja tantsutrupid.

Messil esinev Grete Paia (kes tähistab samal päeval 21. sünnipäeva!) on muusikaga tegelenud juba 13-aastasest alates ning tuntust kogunud nii noorte muusikute konkursil Noortebänd kui Eesti Laulu finaalis menulooga “Päästke noored hinged”.

Kristiine Keskuses tuleb esitusele artisti loomingu paremik, muu hulgas sel aastal Sven Lõhmuse kirjutatud “Stories Untold”.

Lisaks astub messi lavalaudadel üles ligi 200 andekat last ja noort Tallinna huvikoolidest ning spordiklubidest, kes esitavad tantsu-, akrobaatika-, iluvõimlemise ja muusikakavasid.

14. huvitegevuste messi “No vaata” korraldab Tallinna spordi- ja noorsooamet eesmärgiga on edastada noortele ja lapsevanematele infot Tallinnas toimuva huvitegevuse ning vaba aja võimaluste kohta. Osavõtt messist, kaasa arvatud kontsert, on huvilistele tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.