PÄRIMUSMUUSIKAANSAMBEL TRIO SOON/PIHO/LEPASSON ON TUURIL BELGIAS

TRIO Soon/Piho/Lepasson

Kevadel esikplaadi “Tempo di vals” väljaandnud TRIO Soon/Piho/Lepasson on pärast ülesastumisi sellesuvistel Eesti folgifestivalidel suundunud kontsertreisile Belgiasse.

Trio välisreis sai alguse 2. augustil Antwerpeni lähedal Nieuwmoer’is, kus triot võõrustas Belgia üks suurimaid pärimusmuusika laagreid Kalmthoutse Folkstage. Kontsert Nieuwmoer’i kirikus võeti väga hästi vastu ning lõppes publiku ovatsioonidega. Tuur jätkub 6. ja 7. augustil kontsertidega Genti lähedal, kus astutakse üles koos mitme kohaliku folkbändiga.

“On võrratu kogeda, kuidas siinne publik eesti pärimusmuusikat ning meie sellel põhinevat uusloomingut kuulates sulab. Väikekannel on siinse kuulaja jaoks eksootiline pill, mille kõlavärv ja vaikne, kammerlik helimaailm lummab. Oleme saanud ülivõrdes tagasisidet,” ütleb trio liige Ann Maria Piho.

Trio lõpetab suvehooaja 12. augustil kontserdiga kodukandis Võrumaal.

15.-18. novembril saab ansambli muusikat kuulda ringreisil, mis viib trio Saaremaale ning Lääne-Eestisse ja lõppeb uudse lamamiskontserdiga Viljandis Pärimusmuusika Aidas, kus publik saab nautida väikekandlemuusikat, pikutades patjadel surroundheli keskel.

Rohkem infot ansambli Facebook’i lehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.