KUULA ARTJOM SAVITSKI LOO “XKLUSIIVNE” VENEKEELSET VERSIOONI!

Artjom Savitski

Eelmisel esmaspäeval jõudis avalikkuseni Artjom Savitski singel “Xklusiivne”, millest on nüüd valminud ka venekeelne versioon, pealkirjaga “Эксклюзивна”.

Artjomi sõnul on laul mehest, kes märkab ilusat neidu ja hakkab ette kujutama, et sellest tüdrukust saab tema kallim. Mõne aja pärast aga tuleb neiu ise tema juurde ja hakkab vestlema. “Elus ongi tihtipeale olukordi, kus näed midagi ja hakkad unistama, aga see tuleb ise sulle kätte – need on elu toredad hetked!” räägib Artjom loo sõnumist.

Muusik tunnistab, et ka tema kohtumine praeguse kaaslanna Annaga oli sarnane, justkui tähtede seisust tekkinud – ta pidi kohtuma sõbrannaga, aga tollel oli kaasas keegi, kellest on nüüd saanud Artjomi kallim.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.