SILVER SEPP VIIB OMA UUES VIDEOS KUULAJAD IIDSELE TEEKONNALE

Silver Sepp

Eesti üks edukamaid folkmuusikuid, Silver Sepp, on tulnud välja Viljandi Vibes videosessiooniga. Erinevaid fantaasiapille mängiv mees viib seekord vaatajad teekonnale tuhandete aastate tagusesse Eesti metsa.

Kui mainida veidi veidrat muusikainstrumenti, naelpill, on Silver Sepa muusikast kaugemal olevad inimesed segaduses. Silver suudab luua helisid ükskõik millistest esemetest, vastilmunud videos välja võetud naelpill on sellest perfektne näide. Sääraseid fantaasiapille mängiv mees on teinud Eesti folgimaastikul revolutsiooni ja tõestanud, et kõiki pille ei pea poest ostma. Vaata videot ning ühine tema teekonnaga!

Viljandi Vibes on akustiliste live-sessionide kanal, mille eesmärk on tutvustada head uut Eesti muusikat läbi unikaalsete videosessioonide. Artistide seas on nii värskeid koosseise, kui ka juba paljude lemmikuteks saanuid. Nende tegemisi saab jälgida kodulehelt ja Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.