AVOID DAVE AVALDAB UUE ALBUMI JA PEAB AASTAST ESINEMISPAUSI

Avoid Dave

Ansambel Avoid Dave teeb hetkel tööd oma teise kauamängiva kallal ning peab alates oktoobrist aastast esinemispausi.

Avoid Dave on neljaliikmeline Eesti hübriid-elektrooniline ansambel. Teekond algas Dave’i (ehk Taavi Paometsa) tohutust armastusest ja usust muusika vastu. Tema loome on endaga kaasa haaranud ühtselt mõtlevaid inimesi, kes oma nõu ja jõuga on muusika arengusse panustanud. Kolme aasta jooksul on Avoid Dave välja andnud ühe EP ning ühe täispika albumi “Insert Title”, mis võitis Eesti muusikaauhindade jagamisel parima elektroonilise albumi auhinna.

Uus album “Up Against the Glass” saab valmis septembris ning antakse välja eksklusiivselt vaid neile, kes plaadi sündi Hooandja keskkonnas toetavad.

“Esimesel septembril läheb meie Hooandja projekt kinni ning pärast seda album poodidesse müügile ei lähe ja raadiotesse ei jõua. Planeerime küll singlite kaupa uut muusikat avalikustada, kuid täispika albumi saavad septembris endale vaid Hooandjad,” selgitas bändi juhtfiguur Taavi Paomets. “Plaat tuleb täies mahus välja tükk aega hiljem, siis kui mina ise juba teisel pool maakera olen,” lisas Paomets. Nimelt sõidab Taavi pikemaks ajaks välismaale ning vahemikus oktoober 2016 kuni oktoober 2017 Avoid Dave ühtegi kontserti ei anna.

Hetkel töötab bänd koosseisus Taavi Paomets (vokaal, kitarr, klahvid), Kristel Aaslaid (vokaal, klahvid), Martin Petermann (trummid) ja Joonas Mattias Sarapuu (klahvid).

Ülevaate teisele plaadile jõudvatest lugudest saad siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.