ARGO VALS ALUSTAB HÄÄDEMEESTEL “NOKTURN” VINÜÜLI ESITLUSTUURI

Argo Vals

14. juulil alustab Häädemeestel Kollamaa talu õuel kitarrist ja helilooja Argo Vals vinüüli “Nokturn” esitlustuuri. Ühtlasi avaldab ta oma soolotuuri alguse puhul “Nokturnilt” viimase singli “Koiduskaudid”.

Kokku annab Argo juulikuus seitse kontserti, millest viis leiavad aset Eestis ning kaks Lätis.

Eesti kontserdid toimuvad 14. juulil Häädemeestel Kollamaa talu õuel, 19. juulil Tartus Taara puiestee 18 maja aias, 21. juulil Tääksis Nõlvaku talus, 23. juulil Kärdla vanas elektrijaamas ja 29. juulil Võrus Stedingu majas.

Läti kontserdid toimuvad 15. juulil Liepajas Fontaine Palace’is ja 16. juulil Jurmala linnafestivalil Joma Street Festival.

Kontsertide puhul avaldab Argo Vals albumi “Nokturn” viimase singli “Koiduskaudid”: “”Koiduskaudid” oli viimane lugu, mis eelmisel kevadel albumile salvestatud sai. Plaadi valmimise viimastel kuudel lõpetasin töö tihtipeale varastel hommikutundidel ja looga tegelemisel inspireeris mind siis vallanud meeleseisund: tunne, et olen enda jaoks avastamas midagi uut ja põnevat ning öö sulamine päevaks. Sama palju andsid juurde vaiksed ja inimtühjad Tartu tänavad, kui prooviruumist koju mindud sai,” kommenteeris Argo.

“Nokturni” vinüüle on võimalik soetada kontsertidelt ning alates juulikuu lõpust ka suurematest plaadipoodidest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.