JANA KASK AVALDAS KAKS AKUSTILIST VIDEOT KOOS ANSAMBLIGA THE ILVES SISTERS

Jana Kask

Üheskoos esitatakse Jana enda laul “Ood nr. 6” ning Mai Skizo pala “Shooting Star”.

Hetkel peamiselt koos bändiga Mai Skizo ja soolokavaga aktiivselt tegelev Jana Kask räägib laulude saamisloost: “Ma tunnen Silvia Ilvest juba ammu ja mul on nii hea meel, et nad on koos õdedega sellise ägeda bändi teinud. Mõtlesime, et võiksime midagi toredat ka koos teha.”

Ansambli The Ilves Sisters’i liikmed õed Gloria, Silvia ja Aleksandra Ilves kommenteerivad laulude ettevalmistamise tunnet nii: “Meile meeldis proovide kulgemisel just see mõnus lõbusus, mis Janaga koos meid kõiki lummas. Mitte ükski proov ei kulgenud ilma naermiseta või naljadeta ning proovid olid ka sisukad. Ja samuti meeldis meile, et Jana on meiega sarnaselt emotsionaalne ja kirglik muusik.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.