ÕLLESUMMERI KOLMAS PÄEV

The Prodigy

Kolmandaks summeripäevaks on päike end peale sombust neljapäeva jälle nähtavaks teinud ja nädalavahetus võib alata! Tänase õhtu kütab Tallinna Lauluväljakul kuumaks Briti popstaar John Newman. Enne Newmanit esineb pealaval Smilers, lisaks on festivali külastajatel võimalus kuulata Ott Leplandi, Koit Toomet, Uku Suvistet tribüüdiga Prince’ile ja paljusid teisi.

John Newman, kelle lugu “Love Me Again” on YouTube’is kuulatud üle 438 miljoni korra, esineb täna esmakordselt Eestis. Noormees, kes teeb koostööd nii Rudimentali, Calvin Harrise kui Sigalaga, on öelnud, et annab live-kontserditel endast absoluutselt kõik.

Ka Smilers, kellel on see 33. kord Õllesummeri lavadel, esineb Estrella pealaval. Üles astuvad veel Ott Lepland, Koit Toome, Luisa Värk, Alen Veziko, Rolf Roosalu bändiga, Uku Suviste tribüüdiga Prince’ile, Soome jazzartist Jimi Tenor & Lääne-Aafrikast pärit Kabu Kabu, Hispaania tänavamuusik ja multiinstrumentalist Senor Marküsen, Kadri Rinaldo + DJ Hannes Kalamäe, Frankie Animal, Double Trouble, DJ Tom Lilienthal. Õhtul on Retro FM Laval Kassett.ee poolt korraldatud retrodisko.

Kogu programmiga saab tutvuda Õllesummeri kodulehel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.