LIISI KOIKSON TEGI UUSVERSIOONI VIRMALISTE LOOST “SUVE HÄÄL”

Liisi Koikson ja Erki Pärnoja

Liisi Koikson salvestas suve alguses koos Erki Pärnojaga uue versiooni ansambli Virmalised 1980. aasta loost “Suve hääl”.

MuusikaPlaneet uuris Liisilt, kuidas tuli mõte Virmaliste lugu sisse laulda ja miks ta just Erki appi kutsus. Lauljatari vastus: “Tegelikult on taustalugu klassikaline n-ö tööpakkumine ja lugu sai tehtud tellimusena reklaamiagentuuri jaoks. Erkiga oleme palju koos mänginud ja kuna ta on viimasel ajal ka produtseerima hakanud, siis mõtlesin kohe tema peale. Aga jah, seekord sai tellimusest endalegi väga meelepärane lugu valmis. Muidugi ka aitäh autorile nõusoleku eest seda lasta meil enda äranägemist mööda väänata.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.