RENATE TEATAS UUE SINGLI NIME

Renate "Tsunami"

Lauljatar Renate kirjutab oma blogis, et sel nädalal tuleb välja tema uus singel pealkirjaga “Tsunami”.

“Ootasin ise seda hetke juba nii nii väga,” kirjutab Renate. “Ma ei ole ammu ühtegi tantsumuusika laulu välja andnud – viimane tantsulka pala ilmus jaanuarikuus, siis veebruaris ilmus bändiballaad “See Maa” ja vahepeal on olnud tükk tühja maad. “Tsunami” kallal hakkasime igatahes töötama juba päris mitu kuud tagasi ning see laul sai valmis juba rohkem kui kuu aega tagasi, aga kuna sõnadevideole otsustasime seekord läheneda veidi teisiti, siis võttis see ka veidi rohkem aega.”

Ühtlasi mainib Renate, et on uut lugu juba kahel korral avalikult esitanud ning seda kuuleb ka tema laupäevasel esinemisel Pärnu Kuursaali suvefestil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.