ÕLLESUMMER AVALIKUSTAS SELLEAASTASE PROGRAMMI

Tallinna Lauluväljak

Õllesummer 2016 peaesinejad on elektroonilise muusika legend The Prodigy ja Briti popstaar John Newman. Soome artistidest esinevad Steve’n’Seagulls ja Jimi Tenor koos Kabu Kabuga.

Õllesummer Festivalil esinevad veel soolokontserdiga Eestit Eurovisoonil esindanud Jüri Pootsmann koos Kristel Aaslaiu, Metsakutsu ja Johanna Eenmaga (I Wear* Experiment), Beebilõust, Genka, Reket, Suur Papa, Metsakutsu & Paul Oja hip-hopi suurprojektiga KÕIK BOYZ, kus lavale kutsutakse ka Koit Toome, Tõnu Trubetsky, Robert Linna, Teele Viira, Ines, Elina Born.

Singer Vinger peab Estrella pealaval oma 30. juubelit.

Esinevad veel Smilers, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Koit Toome, Daniel Levi, Elina Born, Liis Lemsalu, Ott Lepland,  Traffic, Ines, Getter Jaani, Psaiko Leplik, Maarja & Rannap, Uku Suviste tribüütkontserdiga Prince’ile, Kaire Vilgats tribüütkontserdiga Boney M-ile, Marten Kuningas tribüütkontserdiga David Bowiele, Laura, Olav Ehala Bänd & Nele-Liis Vaiksoo, Señor Marküsen (ESP), Frankie Animal, Epp Kõiv, Robin Juhkental & The Big Bangers, Svjata Vatra (UKR), Kali Briis Band, I Wear* Experiment, Würffel, Taavi Peterson tribüüdiga John Lennonile, Jaagup Kreem, Vanaviisi & Riho Rõõmus, Gerli Padar & the Moon, Rolf Roosalu, Black Velvet, Caater & Mari-Liis, Merlyn Uusküla, Alen Veziko & Luisa Värk, Margus Vaher, La La Ladies, Asendusansambel, Apelsin, Tom Lilienthal, James Werts, Bad Orange, Anna-Liisa Supp + DJ Hannes Kalamäe, Double Trouble, Eva Vaino, Kadri Rinaldo jpt.

Toimub ka populaarse pidudesarja Ennu Ratas erisündmus ja Retro FM Laval igal õhtul muusikaportaali Kassett.ee poolt korraldatav retrodisko.

Lisaks muusikalisele programmile on selle aasta festivalil Tänavatoidu ala, kus pakutakse käsitööburgereid, väikeste pruulikodade poolt toodetud jooke ning muud kvaliteetset. Tuleb veini- ja jazziala oma tuntud headuses, retroala, TV3 lava, kus esinevad Eesti tuntuimad bändid, Martini Terrazza kokteilibaar siseruumides, lisaks avatakse suur OlyBeti spordibaar, et jalgpalli EM-i tähtsaimad mängud vaatamata ei jääks. Lisaks pannakse püsti ka juba traditsiooniks saanud tivoli.

Täpse programmi leiab festivali kodulehelt ja pääsmed on saadaval Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.