PALAVALT ARMASTATUD CURLY STRINGS TEEB AUGUSTIKUUS KODUMAISE SUVETUURI!

Curly Strings

Suve kõige ilusamal ja värvideküllaseimal kuul sõidab mööda armast kodumaad ringi sõprusest sündinud ansambel Curly Strings. Muusikalisi üllatusi pakutakse täpselt nädalase tuuri jooksul mitmetes erilistes paikades – näiteks Viitina järve ääres, Kirsi talu hoovis, Orjaku sadamas ja mujalgi.

“Sel suvel pakime grillid, potid, pannid, nõud, voodid, riided, pillid ja muu kola suurde bussi ning tuuritame nädal aega järjest,” kirjeldab ettevõtmist bändi kitarrimängija Jalmar Vabarna. “Jah, ilma naljata,” lisab mandoliinimängija Villu Talsi.

“Suvetuuri kui sellist meil polegi olnud. Eelmisel aastal andsime palju kontserte pisikeste vahedega läbi terve suve, kuid sel aastal mõtlesime oma parimad ideed ja “olümpia”-vormi ajastada ühele konkreetsele nädalale, et tekiks ikka õige tuuritamise tunne. Oleme igatahes põnevil ja palju uudiseid seoses tuuriga on veel tulemas,” võtab jutu kokku bändi hing Eeva Talsi.

Curly Stringsi suvetuur toimub:

E 08.08 – VIITINA JÄRVESAARE LAULULAVA
T 09.08 – ULGE PUHKEALA
K 10.08 – KIRSI TALU HOOV
N 11.08 – KURESSAARE MEREPÄEVAD
R 12.08 – ORJAKU SADAM
L 13.08 – ARUKÜLA LAULULAVA
P 14.08 – SAKA MÕISA SUVELAVA

Lisaks heale muusikale saab nautida loomulikult ka head ilma, head toitu ja sõbralikku seltskonda.

Piletid on eelmüügis Piletilevis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.