SKY PLUSIS KÕLAS KRISTJAN KASEARU UUS SINGEL

Kristjan Kasearu Sky Plusis

Täiendatud 14. juunil

Raadio Sky Plus hommikuprogrammis kõlas täna kell 9 esmakordselt Kristjan Kasearu uus rütmikas singel “Love Is The Answer”.

Kristjan rääkis raadiojaamale, et esitab Vahur Valgmaa kirjutatud uue loo ka suve lõpus Sotšis toimuval New Wave Festivalil. Teatavasti pääses Kasearu kevadel selle rahvusvahelise lauljate võistluse finaali ning sõidab Sotši koos oma hääleseadja Zoja Hertziga 22. augustil. Seal eelneb võistlusele kaks nädalat prooviperioode ja võistlus ise kestab kolm päeva: esimesel tuleb kanda ette maailmahitt filmimuusikast, teisel duett vene superstaariga (Kristjan esineb koos Eestiski esinenud Nyushaga) ning viimasel päeval originaallugu (milleks on, nagu juba mainitud, “Love Is The Answer”). Lauluvõistluse finaalis, kuhu soovisid sel aastal jõuda 12 000 lauljat, tuleb Kristjanil rinda pista viieteistkümne konkurendiga, kellest kolm on Venemaalt ja ülejäänud mujalt. Võitja saab 50 000, teine koht 30 000 ja kolmas 20 000 eurot.

Singlile “Love Is The Answer” filmiti juuni alguses ka muusikavideo, mille režissööriks on Masa ehk Hindrek Maasik. Klipp on praegu monteerimisel ning kui hästi läheb, jõuab avalikkuseni homme, 15. juunil.

Intervjuud Kristjaniga + värsket lugu saab kuulata siit (vali kell 9 algav saatetund).

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.