MAARJA-LIIS ILUS JA KARL-ERIK TAUKAR ANNAVAD SUVEL KOLM ÜHIST KONTSERTI

Karl-Erik Taukar ja Maarja-Liis Ilus "Kohtumine"

Maarja-Liis Ilusa ja Karl-Erik Taukari esmakordne koostöö jõuab kuulajateni augusti alguses. Mõlema laulja soe ja siiras olemine ning alati kindel kvaliteet artistina lubab oodata ühte oodatumat kontserdiseeriat sel suvel. Ühiselt tuuakse publikuni hoogsalt suvine kontserdikava, kus kõlavad artistide suurimad hitid ja hoolikalt valitud lood.

Maarja kui Eesti ühe nõutuima naisartisti viimane singel kannab nime “Tulilinnud” ning see on saanud kuulajate seas sooja vastuvõtu. Aastate jooksul on plaadimaterjali kogunenud üheteistkümne albumi jagu, millest esimesed anti välja maailmakuulsa Universaliga koostöös ning neil oli rahvusvaheline edu. Tunnustust on Maarja saanud nii Aasta naistartisti tiitliga kui ka Eesti esindajana kahel korral Eurovisioonil. Andeka ja särava muusikuna on ta koostööd teinud ka näiteks Rein Rannapiga ja hinnanud meie uusi talente superstaari saates.

Karl-Erik Taukar on välja andnud mitmeid singleid ja ühe plaadi. Selle plaadi edu on aga olnud peadpööritavalt suur ning mitmed lood on olnud kõrgetel kohtadel edetabelites. Juba on antud Karl-Erikule kõlavaid tiitleid nagu Parim meesartist ja toimunud mitmeid huvitavaid projekte ning pole kahtlust, et Karl-Erik on jõudnud meie muusikamaailma paremikku ning teda saadab edu ka tulevikus. Suurepäraselt valdab ta nii basskitarri kui klassikalist kitarri ning teeb väga hästi muuhulgas ka õhtujuhi tööd. Suuremat sorti tähelend on saavutatud märkimisväärse kiirusega, mida toetab oskuslik suhtlemine, töökus ja andekus.

Kontserdid:

  • T. 2. august – Tartu, Antoniuse õu, kell 19.00
  • K. 3. august – Tallinn, Kultuurikatla aed, kell 19.00
  • N. 4. august – Vihula mõis, kell 19.00 (kontsert toimub sarjas Vihula Mõisa Suvemuusika)

Laval:

  • Maarja-Liis Ilus – laul, shaker
  • Karl-Erik Taukar – laul, basskitarr, kitarr
  • Joel-Rasmus Remmel – klaver
  • Peeter Rebane – kitarr

Pääsmed Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.