OOTEAEG SAI LÄBI: SIIN ON GRETAGRUNDI VÄRSKE LUGU “DIALOOG”!

Gretagrund

2014. aasta kevadel tegevust alustanud ansambel Gretagrund, mille looming on saanud inspiratsiooni jazzist, koorimuusikast ja rock-muusikast, jagab SoundCloudis lugu pealkirjaga “Dialoog”.

MuusikaPlaneet küsis ansambli liikmelt Maarja Aarmalt, millest uus lugu räägib ja kuidas Gretagrundil läheb.

Maarja vastus: “”Dialoog” räägib mündi kahest poolest – päev & öö, valgus & pimedus, positiivsus & negatiivsus, edasi liikumine & paigal olemine. Meile antud vabadusest ja võimalustest nende vahel valida. Samuti leppimisest, et üks pool ei eksisteeri teiseta ning et üks pole õigem kui teine. See lugu on tervikust. Ja veidi isiklikumaks minnes, siis minu enda valikust kas annan alla või tegutsen edasi. Ning arusaamisest, et ma saan iga päev seda otsust uuesti teha ja üle kinnitada.

Muusika sündis koos Britta Virvesega ühes meie traditsioonilises loomelaagris. Kui muusika oli olemas, jäi ta õigeid sõnu ootama. Kuni lõpuks formuleerus konkreetne tunne ja idee, millest tahan rääkida.

Gretagrundil läheb mõnusalt 🙂 Debüütalbum “Püsimatu hing” andis bändi loomingu esimesele etapile kauni lõpetatuse. Praegu on pea täis uusi ideid ja mõtteid. Tükkhaaval paneme need kirja ja muusikasse. Põnev aeg on. Aprilli algul käisime Uno Naissoo nimelisel omaloomingu konkursil ja saime eripreemia loo eest, mida loodame väga varsti laiemalt avalikult esitleda. Nüüd kohe on meil aga kontsert tulemas ja kutsume teid muidugi kuulama. Pühapäeval, 29. mail kell 20.00 jazziklubis Philly Joe’s. Kindlasti tasub uudistama tulla, sest kuuleb ka meie uut muusikat.”

Ansamblisse Gretagrund kuuluvad: Britta Virves – klaver, Maarja Aarma – vokaal, Madis Meister – kitarr, Mihkel Mälgand – bass, Tõnu Tubli – trummid, Mari-Liis Aljas – vokaal, Linda Kanter – vokaal, Mirjam Dede – vokaal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.