I WEAR* EXPERIMENT AVALDAS AKUSTILISE VERSIOONI LOOST “DEEPFREEZE”

I Wear* Experiment

I Wear* Experiment andis välja video akustilisele versioonile loost “Deepfreeze” ning esitleb laupäeval Tallinnas debüütalbumit.

Kollektiiv esitleb sel laupäeval, 28. mail Kultuurikatlas oma debüütalbumit “Patience”. Täna andis I Wear* Experiment välja akustilise versiooni teisest singlist “Deepfreeze”, mida saadab kaunis videopilt.

Bändi aprillis ilmunud debüütalbum “Patience” on kogunud veidi vähem kui kahe kuuga hulgaliselt kuulajaid ja saanud palju põnevat tagasisidet. Näiteks nimetas ERR-i kultuuriportaal albumit ilmselt Eesti üheks kõige paremini kõlavaks plaadiks ning esimene singel jäi kõrva mitmele andekale produtsendile, kes loost oma remiksid üllitasid. Eelmisel nädalal toimusid edukad albumiesitlused Tartus ja Viljandis, sel nädalal kuuleb bändi uut muusikat elavas esituses Kultuurikatlas Tallinnas.

Täna andis ansambel välja akustilise versiooni albumi teisest singlist “Deepfreeze”, mida saadab kaunis live-video. Loo akustilise versiooni sünnile aitasid kaasa Johanna Mängel, Ann Mäekivi ja Marianne Leibur keelpillidel ning teine Eesti Laulu finalist Mick Pedaja.

“Meil on väga vedanud nende toredate inimestega meie ümber. Meie keelpillineiud on saanud osaks IWE perekonnast ja kui me vahetult enne Tallinn Music Week’i akustilist kontserti kokku panime, olime paratamatult vastamisi keeruka ülesandega, kuidas teha ühest underground tantsuloost akustiline versioon. Liiga lihtne oleks olnud teha akustiline tantsulugu! Prooviruumis jämmides tekkiski selline Björki ja Atoms For Peace’i laadne versioon. Meie jaoks avab akustiline versioon “Deepfreeze’ist” selle loo ilusa varjatud külje,” rääkis bändiliige Hando Jaksi.

I Wear* Experiment esitleb debüütalbumit “Patience” sel laupäeval Kultuurikatlas. Külalisesinejana astub üles Machineries Of Joy.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.