LIIS LEMSALU, OTT LEPLAND JA JUSS HAASMA ASTUVAD ÜLES ÜHISES KONTSERTETENDUSES

"Backstage"

29.-31. juulini üllatavad Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Juss Haasma publikut kolme ühise kontsertetendusega “BACKSTAGE”, kus esmakordselt Eestis tuuakse lavatagune elu lava peale otse publiku silme ette!

“Backstage ehk lavatagune või muusikute kõnekeeles bäkkar on põnev paik, millest räägitakse värvikaid lugusid ning küsimus, et huvitav, mis nad seal taga praegu teevad, on läbinud iga kontserdikülastaja pea. Esmakordselt Eestis toome lavataguse elu lava peale otse publiku silme ette,” jagab solist Ott Lepland õhinaga kontsertetenduse ideed.

Külalisi ootab ees õhtu, kus armastatud muusika on põimitud huumori, tõestisündinud lugude ja artistide muheda omavahelise keemiaga. Lauljatar Liis Lemsalu on sündmuse eel elevil: “Teades, et nii Juss kui ka Ott on väga sõnasepad noormehed, tuleb ülesastumine kindlasti kõhulihaseid treeniv. Kõige tähtsamaks on aga kindlasti muusika, mis loob silla nii meie kolme karakteri kui ka terve ülesastumise vahel.”

“Juba kõigile teada-tuntud laulude kõrval esitame ka värsket suveks kirjutatud emakeelset muusikat. Ei puudu üllatusetteasted ja võib-olla et ka rollivahetused,” lisab salapära viimase “Su nägu kõlab tuttavalt” hooaja võitja Juss Haasma.

Kuidas see kõik kokku sobitub ning millised on mahlakaimad muusikute juhtumised läbi aastate? Sellele ning paljudele teistelegi küsimustele saab vastuse Liisi, Oti ja Jussi kolmel ühisel kontsertetendusel “BACKSTAGE” 29. juulil Pärnus Sunseti terrassil, 30. juulil Tallinnas PADAs ning 31. juulil Tartus Loomemaja õuel.

Soliste saadab Ott Lepland bänd.

Uksed avatakse 19:00, kontserdi algus 20:00. Piletid Piletilevi müügipunktidest.

“BACKSTAGE’il” toimumisega saad end kursis hoida sündmuse lehel Facebookis.

1 vastus

  1. 31. mai 2016 @ 15:38

    […] Loo esmaesitlus toimub kolmapäeval kell 9 hommikul raadios Sky Plus. Kell 12 näeb Liisi koos Ott Leplandi ja Juss Haasmaga portaali Elu24 otsesaates Elu24 Live, kus tuleb muidugi juttu nende ühisest kontsertetendusest Backstage. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: