THREE LEG DOG ESITLEB TÄNA SINILINNUS DEBÜÜTALBUMI AVASINGLIT “WOLF”

Three Leg Dog

Äsja Suurbritannia tunnustatud netiväljaandelt Quietus väga positiivset tagasisidet saanud psühhedeelne stoner-rock bänd Three Leg Dog avaldas sel nädalal oma debüütalbumi avasingli “Wolf”, millele filmiti salapärane live-video. Album ise näeb täies mahus ilmavalgust septembri alguses.

“Oleme plaadi kallal juba pikemat aega tööd teinud, kuid möödunud aasta lõpuks sai kogu materjal salvestatud ning uue aasta alguses Tartus, Silver Lepaste käe all viimistletud. Hetkel on plaat Rootsis, Fascination Street stuudios masterdamise näol viimast lihvi saamas,” sõnas bändi laulja ja kitarrist Kristjan Pärkson.

Juba täna astub Three Leg Dog lavale kontsertklubis Sinilind, et esitleda seal läbilõiget tulevasest plaadist ning bändi uuest materjalist. Lisaks Three Leg Dog’ile astuvad lavale tuliuus riff-rock bänd RockBeatsPaper ja viieaastaselt pausilt äsja naasnud eestikeelne progeroki ansambel Põhja Konn, kes samuti oma tuliuut singlit esitleb.

Sinilinnu uksed avatakse kell 21:00 ning esimene esineja alustab orienteeruvalt kell 22:10. Pileteid saab osta kohapealt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.