MEISTERJAANI “BAMBUSEST LAEV” VARUSTATI MUSAVIDEOGA

Meisterjaan

Jaan Tätte juuniori ehk Meisterjaani möödunudsuvine hitt “Bambusest laev” on lõpuks muusikavideo saanud.

“Hurraa, see on lõpuks valmis, animeeritud muusikavideo “Bambusest laevale”! Suured tänud animaatoritele Ave Taavetile ja Terje Henkile – koostöö teiega on olnud väga meeldiv! Samad sõnad operaator Sten-Johan Lillele, helirežii teinud Matis Reile ja Kristi Peetsile, kes mind riidesse pani,” kirjutab Meisterjaan Facebookis.

Eelmise aasta mais kommenteeris muusik SoundCloudi lehel: “See lugu on inspireeritud tundest, kui ma Lõuna-Hiinas pärast paari nurjunud katset olin edukalt valmis meisterdanud oma esimese bambusest parmupilli ja seda esimest korda mängisin. Mõtlesin, et sarnast tunnet võis tunda mõni asiaat juba rohkem kui 4000 aastat tagasi. Igaüks, kellel on natuke viitsimist ja ligipääs bambusele (tänapäeval võib bambuse asemel ka näiteks ülearust plastikkaarti kasutada), saab endale taolise meelerännu sõiduki valmistada.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.