BEEBILÕUST AVALIKUSTAS MUUSIKAVIDEO AHJUSOOJALT PLAADILT “MUST LIPP”

Beebilõust

Räppar Beebilõust on saanud valmis oma kolmanda stuudioalbumi “Must lipp”, mis on teine osa projektist Resotsialiseerumine. Esimene osa/plaat “Valge lipp” valiti selle aasta alguses Eesti Muusikaauhindadel aasta hip-hop albumiks.

“Kui ma sain EMA auhinna, mõtlesin, et persse, mul on palju kõvem album valmis ja ma saan eelmise albumi eest auhinna! See oli jube hea tunne,” ütles Beebilõust, kodanikunimega Andrus Elbing esmaspäeval Raadio 2-le antud intervjuus.

Küsimusele, kui kaua tal lugude tegemine aega võtab, vastas räppar, et see oleneb. Mõni lugu saab valmis päevaga, aga vahel võtab see väga kaua aega: “Mul on siin “Musta lipu” peal lugu, mis on alustatud kolmteist aastat tagasi ja sai alles nüüd valmis.”

“Must lipp” on saadaval Legendaarne Records’i veebipoes. Nädala jooksul ilmub see ka kauplustesse Lasering, Apollo, Terminal, Prisma, Rahva Raamat ja Rimi. Plaadi esitluskontsert toimub Tallinnas, Von Krahlis 21. mail. Kohal on Genka, Metsakutsu, Reket, A.R.O.P ja paljud-paljud teised.

Sügisel on oodata ka duubelvinüüli, kus “Valge lipp” ja “Must lipp” koos.

Plaadil “Resotsialiseerumine x Must lipp” leiduvad lood:

 1. Musta lipu valguses
 2. Revolutsia
 3. Mees ma näen so vittu
 4. Bitch Fuck Yolo
 5. Planeetide seis
 6. Aeg on käes
 7. Resotsialiseerumine x must lipp
 8. Vihakõne
 9. Tsoonikooslus
 10. Need troonid on mo
 11. Bonus track: heli mo kroon

Ühtlasi avaldas räppar täna õhtul musavideo palale “Mees ma näen so vittu”, mis on viide Robert Kurvitza 2013. aastal ilmunud debüütromaanile “Püha ja õudne lõhn”.

Video autoriteks on Janek Karakatš ja Lauri Nagel ning 3D disainer Timo Albert, kes on teinud ka räppari varasema videosingli “Vihaköne”. Muuhulgas on Albert teinud koostööd 50 Centiga ning on ka “Tujurikkuja” Hiid-Haloneni ja Hiid-Ansipi klipi taga.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.