KITARRIST PAUL NEITSOV ESITLEB OMA ESIMEST SOOLOALBUMIT

Paul Neitsov "Karlovas on peaaegu kevad"

Noor ja andekas kitarrist Paul Neitsov esitleb oma esimest sooloalbumit “Karlovas on peaaegu kevad” akustiliste kitarrikontsertidega 16.- 21. maini erinevates Eesti linnades.

Paul on lõpetanud Eino Elleri nimelise Tartu Muusikakooli kitarri eriala, Oleg Pissarenko käe all. Oma esimesel sooloalbumil kõlavad omalooming ja kitarriseaded tuntud autorite lugudele (U2, Simon and Garfunkel jne).

Aastatel 2009 ja 2010 võitis Paul Viljandi Pärimusmuusika Keskuse korraldatud võistumängimisel parima näppepillide mängija auhinna. 2013. aastal võitis ta Elleri Rütmimuusika osakonna omaloomingukonkurssil ERMO parima instrumentalisti auhinna.

Hetkel mängib Paul ansamblites Svjata Vatra, Wilhelm, Caramel ja annab arvukalt kontserte duona koos Margus Vaheriga. Vahele mahub ka sooloesinemisi ning muid põnevaid projekte. Paul Neitsov on Tiit Pauluse nimelise Noore Kitarrimängija Preemia 2015 laureaat. Preemia anti üle Viljandi Kitarrifestivalil oktoobris 2015 festivali kunstilise juhi Ain Agani poolt. Agani sõnul on Neitsov noor, andekas, isikupärane ja erilise lavasarmiga muusik.

Plaat on salvestatud Kultuurikatla helistuudios. Salvestus, mix ja mastering – Madis Isand / Dominus Vox Productions

Verivärsket sooloalbumit saab ette soetada Hooandja kaudu.

Kontserdid:

16.05 kell 19:00 Viljandi Nukuteater
17.05 kell 19:00 Pärnu Herbert Hahni kool
18.05 kell 18:00 Põlva Muusikakooli saal
19.05 kell 20:00 Tartu Jazzklubi (piletite müük kohapeal)
20.05 kell 19:00 Räpina loomemaja
21.05 kell 20:00 Tallinn Hopneri Maja

Pääsmed Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.